boslogo.gif (3884 bytes) Løpsdress
Hovedside
Forrige side

Trimtex Element Treningsdress

Berger og Svelvik O-Lag kommer våren 2015 til å bestille nytt teknisk treningstøy i klubbfarger. Prisen er for jakke kroner 1199,- (barn kroner 999,-) og for bukse kroner 849,- (barn kroner 649,-).

Vi har vareprøver i de fleste størrelser som dere kan komme å prøve i uke 12. Kontakt Håvard på telefon 93256893 for å avtale tid.

Dette er en meget lett og teknisk treningsjakke med ergonomisk passform. Jakken er laget i et vindtett og vannavisende materiale og har samtidig store ventilasjonssoner. Det gjør at du kan trene hardt og likevel ikke føle deg svett og klam. Materialet er elastisk noe som gjør den svært behagelig og allsidig i bruk. En perfekt jakke for både langrenn og løping. Jakken finnes i dame og herre modell. Se mer på http://trimtex.no/produkt/element-jacket/.

Buksen er vindtett og vannavisende i front som gir god beskyttelse mot nedkjøling. Pustende materiale bak gir gode ventilerende egenskaper. Den ergonomiske passformen, elastiske materialer og fasongsydd kne sikrer meget god passform og komfort, samtidig som det gir optimal bevegelsesfrihet. Refleksdetaljer gir sikker trening i mørket. Se mer på http://trimtex.no/produkt/element-pants-2/.

Som vist under vil dressen komme i våre fine klubbfarger:

 

 

 
Denne siden ble oppdatert 13.03.2015 12:03