boslogo.gif (3884 bytes)BOS-Hytta
HovedsideBOS-HyttaBOS-Hytta er Berger og Svelvik O-Lags samlingssted ved idyliske Hellumvannet. Hytta ble i sin tid kjøpt av laget og lagets medlemmer.
BOS-Hytta er hver sesong samlingsplass for en rekke orienteringsløp samt mange andre aktiviteter i regi av Berger og Svelvik O-Lag og andre. Spesielt gulvet i hytta begynner å bli noe dårlig. Det vil derfor være behov for en del vedlikehold i årene som kommer.

BOS-HyttaFra parkeringsplassen ved Skalland er det ikke mange minuttene å gå opp til Hellumvannet og BOS-Hytta. Ønsker du å se hvor Hellumvannet og BOS-Hytta ligger i Svelvik marka kan du ta en titt på Bolstein kartet som er lagt ut på Internett.

 

Utsikten

Fortsetter man turen forbi BOS-Hytta kommer man til utsiktspunktet Utsikten. Her finnes det postkasse for registrering av besøk. Som bildet viser er utsikten herfra fantastisk. Turen forbi Hellumvannet og BOS-Hytta til Utsikten har blitt en svært populær ettermiddagstur for mange i Svelvik. Ut til utsikten er det relativt flatt (etter stigningen opp til Hellumvannet) og fine stier.

En annen fin tur som kan anbefales er turen til Sæteråstårnet. Tårnet og turen ditt kan du lese mer om her.