2016
Hovedside
Forrige side
Resultater

Kneskjælven 2016

Lørdag 5. november 2016

Den 35. utgaven av Berger og Svelvik O-Lag's populære langdistanseløp Kneskjælven, ble arrangert lørdag 5. november. Løpet som er ca. 17 km langt går fra Stomeruddalen i Nesbygda og ut til Berger Skole.

Årets løp ble nok det mest spesielle i rekken. På lørdag morgen lå det opp mot 30cm snø i Svelvikmarka og det var lenge usikkert om løpet kunne avvikles. Men noen "prøveløpere" ble sendt ut for å brøyte å sjekke forholdene så fort det var lyst og disse rapporterte om fine forhold. Det var tungt for de første som måtte brøyte, men de lenger bak i køen fikk fine forhold.

Vinner i år ble Anders Krona Haflan fra OL Tønsberg og omegen på tiden 2.43.02. Best blant damene var Ingunn Egeberg Vári fra NTNUI på tiden 2.55.19. Altså vinnertider langt over det som er vanlig.

Årets løype var ganske tradisjonell og gikk over både Bollstein, Tårnet, Gulsåsen og Høgås. Kartene kan lastes ned her og her.

På Banketten ble det delt ut premier og ikke minst merker til de som har deltatt flere ganger. De med aller flest var:

  • Jan Trygve Jensen, 30 ganger
  • Kristin Lier Jensen, 20 ganger
  • Anton Bø, 15 ganger
  • Kjersti Engløk, 15 ganger
  • Christian Bøhmer, 15 ganger

Etter heltemodig brøyting over Gulsåsen så gikk Egil Furua på en smell ved andre mat. Det ble belønnet med årets Sprekkpokal.

Berger og Svelvik O-Lag retter en stor takk til alle som gjør dette løpet mulig. Spesielt alle de som var ute hele dagen i et ganske kaldt vær. Også en stor takk til alle de 128 spreke deltakerne som trosset været, men var veldig blide og fornøyde :-)

Neste utgave av Kneskjælven arrangeres lørdag 4. november 2017.

.

 

Hit Counter
Denne siden ble oppdatert 30.10.2017 07:48