boslogo.gif (3884 bytes) Tur-O
Hovedside
Hva er Tur-O

Tur-O i Svelvikmarka

BOS har arrangert Turorientering (Tur-O) en rekke år i Svelvikmarka med svært god deltakelse. Turorienteringen foregår ofte på et eller to av kartene Bollstein, Gullsåsen eller Ebbestadkollen. Hvert år er det godt over 300 personer som deltar på Turorientering i Svelvik. Årets opplegg er i samarbeid med Berger IL og Nesbygda IF. Det betyr at du får kart og klippekort til det som tidligere var tre forskjellige arrangementer i samme konvolutt. Sesongen 2019 er den 42. i rekken med Tur-O i Svelvikmarka.

Informasjon om Tur-O 2019

I denne informasjonen vil du finne en del generelle regler for tur-o tilbudet i Svelvikmarka.

Du finner oss nå også på http://turorientering.no/svelvik. Her kan du registrere din deltakelse elektronisk.

Hva er Tur-O

Jo, det er først og fremst et tur- og trimtilbud hvor alle kan delta. Tur-O passer for alle: familier og enslige, unge og gamle, trente og utrente. Du bestemmer selv når du vil ta postene, hvilken runde du vil gå og hvor mange poster du vil ta av gangen.

Deltakerkonvolutt med alt av materiell koster i år kroner 250,-. I denne følger det med et klippekort. Ekstra klippekort for andre familiemedlemmer koster kroner 50,-. I deltakerkonvolutten er det hele 5 kart over forskjellige områder i Svelvikmarka. Totalt 135 poster.

Når

Vi starter onsdag 1. mai med åpningsdag på Skalland. Her blir det salg av deltakerkonvolutter. Etter dette selges deltakerkonvolutter hos KIWI Bjørnstad. Du kan betale med Vipps.

Postene henger ute ut til 29. september.

Postplassering

Det kan lønne seg å ta postene i nummerrekkefølge. Studer kartet før du går ut og planlegg hvilken runde du vil ta. Postene. er markert i terrenget med rød/hvite postflagg og en klippetang som henger i en snor nær flagget. Ikke klipp i postflagget!!!!!!

Feil med postene bes starks meldes til undertegnede!

Kontrollkortet / klippekortet

På kortet finner du ruter med tall etter bokstaver som tilsvarer merkingen på postflagget, samt kort beskrivelse av kartdetaljen der posten er plassert i terrenget. Husk å klipp i riktig rute på kontrollkortet før du går fra posten! I deltakerkonvolutten finnes bare et klippekort. Hvis det er flere personer som går sammen, kan dere få kjøpt ekstra kort for kr. 50,- i de vanlige utsalgsstedene våre. For å bli registrert må hver deltaker ha sitt eget kontrollkort.

Innsending av klippekort

Kortet bør leveres til undertegnede så snart dere har fullført årets Tur-O og senest 1. november. Husk påføring av navn, adresse og fødselsår. På grunn av statistikkføring vil vi gjerne ha kortet ditt selv om du ikke har vært på nok poster til å få et merke.

Merkekrav

  • Under 10 år: 15 poster
  • Under 12 år / over 65 år: 40 poster
  • Alle andre: 50 poster

Merkeutdeling

Vil skje på neste års åpningsdag hvis ikke annet annonseres. Merker kan man også få ved å kontakte Trude Hansen.

Berger og Svelvik O-Lag ønsker alle gamle og nye Tur-O deltakere velkommen til nok en sesong med turorientering i Svelvikmarka.

 

Trude Hansen
Østlia 14
957 48 407

 

Hit Counter 
Denne siden ble oppdatert 09.01.06 09:13