boslogo.gif (3884 bytes) 2016 (arkiv)
Hovedside
Forrige side

Berger og Svelvik O-Lag arrangerer hver tirsdag gjennom sesongen treningsløp i orientering. Løpene benytter de fleste av kartene BOS har tilgjengelig og har start fra både Berger, Svelvik og Nesbygda.

At treningsløpene er populære er det ingen tvil om. De siste sesongene var det gjennomsnittelig ca 30 deltakere på hvert løp. BOS håper selvfølgelig på enda bedre deltakelse i 2016.

Aktivitetskalender 2016

Under er en foreløpig aktivitetskalender for vårsesongen 2016. Mer detaljer kommer etter hvert.

Dag og dato

Kart

Merket fra

Starttidspunkt

Start

Arrangør

Beskrivelse

19. april Ebbestadkollen Mariås 18.00 Brentåsen Håvard  
26. april BOS-Hytta Skalland 18.00 BOS-Hytta Egil  
3. mai Flitti Rv 319 Nesbygda 18.00 Sletta Øivind/Lasse  
10. mai Ebbestadkollen Ebbestad skole 18.00 Juvesletta Anita  
24. mai Bollstein Skalland 18.00 Vassås Torill  
31. mai Kalmo Sande 17.30 Guriløkka Øivind Vestfold Vårcup
7. juni BOS-Hytta Skalland 18.00 BOS-Hytta Thor  
14. juni Brånaåsen Rv 319 Berger 18.00 Bjørnebråtan Atle  
Sommerferie
Det blir dessverre ingen treningsløp høsten 2016.

Det vil på hvert normale treningsløp være tre (unntak for fellesstart og natt eventuelle løp):

  • Kort løype (ca 2 km) - Lett og uten tidtaking
  • Mellomlang løype (ca 3 km) - Middels vanskelig
  • Lang løype (ca 4-6 km) - Middels vanskelig

Fra og med sesongen 2014 vil deltakelse på treningsløpene være inkludert i medlemskontingenten. Man melder seg derfor kun inn i BOS og slipper å ha med penger på alle løp. Kroner 40 for de som ikke er medlem.

* Berger og Svelvik O-Lag dekker startkontingent for medlemmer på Vestfold Vårcup (og andre terminfestede o-løp). Bli medlem nå ved å gå inn på http://bos.idrett.no/organisasjon/medlem.htm.

Nattløp

Også i år vil det bli vurdert å arrange to treningsløp med nattorientering. Her vil det være to enkle løyper som tilsvarer lang/mellomlang og c løype. Nattorientering er veldig spennende og morsomt, så alle som har deltatt på treningsløp bør prøve også dette. For å kunne delta trenger du en hodelykt. Det er mange i BOS som har slike lykter så har du ikke en selv er det sikkert mulig å få låne.

Starttidspunktet er estimert til mellom 19.30 og 20.00, men vil bli utsatt hvis det ikke er mørkt nok.

Elektronisk tidtaking

Som i de foregående sesongene vil det bli benyttet elektronisk tidtaking (EKT) på alle treningsløp. Løperbrikke vil man få låne gratis på hvert løp. Klikk på linken E-tidtaking til venstre for mer informasjon om hva dette er for noe. Elektronisk tidtaking benyttes i dag på de aller fleste o-løp i norden. Elektronisk tidtaking benyttes i dag på de fleste større orienteringsløp i norden.

Kart

Alle kartene til BOS er nå digitale og det vil normalt på treningsløp benyttes utskrift av disse i A4 format og målestokken 1:5000 eller 1:10000. Dette betyr at man til enhver tid løper på det mest oppdaterte kartet.

Løypene er ferdig tegnet på kartet og det benyttes IOF symboler til postbeskrivelse. Informasjon om IOF symboler kan man finne på siden til Oxford University (siden er på engelsk)

Resultatservice

Vi legger fortløpende ut resultater for treningsløpene. Disse vil du finne ved å klikke på knappen med aktuell dato til venstre eller i terminlisten over. Resultatene vil også komme på trykk i Svelviksposten.

Fra høsten 2012 benytter vi Brikkesys til tidtakning og da vil resultater ligge på http://brikkesys.no/results.php?user=BOS.

 

Hit Counter
Denne siden ble oppdatert 23.04.2017 21:22